Om oss

Om Bk Beräkningskonsulter

Bk Beräkningskonsulter startade 1981. 

Sedan starten har företaget stadigt vuxit och har idag ca 30 anställda, omsätter ca 45 miljoner kronor samt utför årligen ungefär 800 uppdrag, – vilket idag gör oss till Sveriges största oberoende företag inom byggnadsekonomi och byggnadsbeskrivningar.

Vi utför uppdrag i hela landet och har lång erfarenhet av både ombyggnads- och nybyggnadsprojekt.
Bland projekt vi varit delaktiga i,  återfinns allt från skolor, bostäder, hotell, badhus, idrottshallar, centrumanläggningar, kontor, parkeringshus till kyrkor och kulturminnesmärkta byggnader.

Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg och Sandviken.

Vår verksamhet

Med specialistkompetens och hög servicegrad förser Bk byggbranschens aktörer med konsulttjänster inom beskrivningar, kalkyler och mängdförteckningar. Vi har aktivt valt bort att bredda vårt tjänsteutbud, för att istället fokusera på de områdena vi kan och brinner för.

Vår affärsidé

Bk Beräkningskonsulter AB skall vara Sveriges största oberoende konsult inom beskrivningar, kalkyler och mängdförteckningar.

Vill du jobba med oss?

Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Sandviken, men utför uppdrag i hela landet.

Datahantering och cookie-policy

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår Personuppgiftspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Vi hoppas att du vill avsätta lite tid för att läsa igenom policyn noggrant. Det här är viktigt!